tisdag 7 juni 2011

träningstips.

Träningstips om fettförbränning snabbt. 

Många vill gå ner i vikt så snabbt som möjligt. Nu är sommaren runt hörnet och du måste komma i  form och snabbt. Eller du har kanske ett anat skäl till att du vill se bra ut. kanske har du inte något särskilt skäl, du kanske bara är trött på hur du ser ut och vill göra en förändring så snart du kan.
Oavsett orsak kan du bli bättre tränad snabbt genom att följa en bra träningsrutin. Problemet är när folk försöker att få en tvättbräda och gå ner snabbt i vikt brukar det bli helt fel träningsrutin. Du vet säkert eftersom du förmodligen har provat den. Du svälter dig själv,  du springer i timmar på löpbandet och du gör hundratals och åter hundratals magövningar. Alla tre är fel, fel, fel.
Först och främst genom att svälta dig själv kommer du bara minska din ämnesomsättning och ta bort alla nödvändiga näringsämnen din kropp behöver för att ge energi till kroppen för att bygga muskler. Du bör i stället fokusera på att äta mindre, oftare och mer nyttiga måltider för att hålla din ämnesomsättning hög och ge din kropp allt den behöver.
Stället för att springa och malla i flera timmar, kan du i stället fokusera på intervallträning. Du kommer att spendera mycket mindre tid på gymmet, och du kommer att bränna mer fett genom att mer effektivt utnyttja din tid.
Slutligen, i stället för att utföra tusentals sittupps skall du var mer återhållsam när det gäller styrketräning. Hitta övningar som tränar hela din kropp..
Om du vill få gå ner i vikt snabbt, kan du göra dessa tre enkla ändringar och du kommer att se resultat snabbt.

Lånade texten från http://www.tranahemma.com

Inga kommentarer: