tisdag 7 juni 2011

träningstips.

Kom i form snabbt

kanske är du som de allra flesta och verkar inte veta hur du riktigt ska göra för att gå ner i vikt.
För att gå ner i vikt, måste du ändra dina vanor och din livsstil.  Tänk på att om man gör samma saker som man alltid gjort, så blir resultatet alltid som det alltid blivit.
Låt mig dela med mig av viktig statistik innan jag börjar:
ca 40 procent av alla människor i Sverige är överviktiga – Fetman är ansvarig för ca 20.000 dödsfall varje år. Okej som ni kan se övervikt är ett enormt problem i Sverige och i världen, så vi letar ständigt efter mirakelmedicinen för att hjälpa oss med viktminskningen.
Detta kanske du inte vill höra, men det är sant – det finns inget magisk när det gäller att gå ner i vikt. Det finns dock några saker som du kan göra för att snabba upp din viktminskning.
Följande tips nedan bör ge hjälp till med att få en snabbare viktminskning:
1. Sluta äta skräpmat.
De flesta av dina ansträngningar för att gå ner i vikt kommer att misslyckas om du inte kan låta bli att äta skräp och förädlade livsmedel. sådant som godis, hamburgare, pizza, pommes frites, chips etc. Alla dessa livsmedel har mycket dåligt näringsvärde och följaktligen finns det ingen mening alls att fortsätta äta dem. Du måste titta noga på innehållet i din kyl och frys och se till att du byter ut socker rik mat  och fet mat mot närande och hälsosamma alternativ.
2. Drick mycket vatten -
Även om du kanske har hört det om och om igen, är det verkligen sant. Dricksvattnet fyller ditt system och främjar viktminskning. Hur är det möjligt? Dricksvattnet kan spola bort gifter och oönskade fetter. Drick minst 8 glas per dag för bästa resultat.
Vatten är nödvändigt för att ha en sund kropp. Uttorkning kan utlösa förödelse på dig och dina träningsmål. Om du är uttorkad kan din kropp inte fungera på sin optimala nivå. Till exempel kommer dina muskler att tappa styrka, du kommer inte att bränna kalorier lika snabbt, och du kommer känna dig trött och utmattad.
3. Minska storleken på dina Portioner.
Du bör äta fem eller sex ”små” portioner varje dag med jämna mellanrum av cirka 4  timmar. Detta kommer att hjälpa dig att inte känna dig hungrig och öka din ämnesomsättning, vilket gör att du bränner extra fett utan att alltför mycket fysisk ansträngning.
4. Minska ditt kaloriintag. Minska mängden kalorier lite varje dag, men tänk på att du inte kommer att börja gå ner i vikt fören du når den punkt där du förbrukar mer kalorier än du äter varje dag. Denna stegvisa strategi kommer att bidra till att minska ditt småätande.
5. Träna regelbundet
Du behöver inte överdriva, men enkelt uttryckt: träna är det mest effektiva sättet om du vill gå ner i vikt och förbättra din allmänna hälsa. Kostvanor i sig själv kan hjälpa dig i din viktminskning, men den kan inte förbättra din kondition, flexibilitet och mentala tillstånd.
Tänk på att motion kan hjälpa dig att uppnå många olika förmåner.
Dessutom kommer motionen att öka din ämnesomsättning, som ännu en gång, hjälper dig i dig till snabb viktminskning.
6. Sova gott
Att sova innebär snabb viktminskning. Många förstår inte kraften av att få tillräckligt med sömn. Det är viktigt för din viktminsknings plan. Medicinsk forskning har visat att sömnbrist gör så att du blir hungrigare. Detta resulterar ofta i överdrivet ätande. Tillräckligt med sömn på minst ca 8 timmar hjälper till att få balans på leptin nivån i kroppen och ökar din viktminskning.
Det finns många sätt på vilka en individ kan få en snabb viktminskning. Problemet är att kost och motion för en del människor fortfarande inte räcker.  Kanske måste du ta kosttillskott eller vikt produkter i kombination till din träning och diet, för att gå ner i vikt.
Ett sådant tillägg är Acai för viktminskning. Acai är en form av bär som finns i Amazonas, och har enorma antioxiderande egenskaper. Det används också för att öka energinivåer, och att förbättra matsmältning. Acai kan också bidra till att förhindra fria radikaler i kroppen. Det är kombinationen av alla dessa fördelar som gör Acai bra för din viktminskning, om du är en person som behöver lite extra hjälp.
Acai för viktminskning i kombination med goda matvanor och en träning kan vara en snabb och hälsosamt sätt att gå ner i vikt. För många människor kan en snabb viktminskning vara till hjälp för att hålla sig motiverade.

texten e lånad från http://www.tranahemma.com

Inga kommentarer: